Spørsmål & svar

Frakt & levering

Vi sender ut alle lagervarer innen 24 timer. Dersom du har bestilt en lagervare og det har gått mer enn 24 timer skal den være sendt. Da har vi sendt deg fraktoppdatering per e-post. Søk på «shopyard.no» på innboks hvis du ikke finner den eller ta kontakt på post@bodyink.no

Fraktkostnader varierer fra produkt, ut i fra størrelse og vekt. Nøyaktig pris for frakt finner du i kassen.

Vi sender normalt ut alle bestillinger innen 24 timer. Bestillinger som kommer inn før kl 13 blir sendt ut samme dag.

For restbestilt produkter vil det ta ca 3-8 dager levering.

Vi jobber hånd i hånd med Bring og PostNord for å levere bestillinger.

Hvis du har betalt for levering med sporing og din bestilling er sendt kan du sjekke din e-post. E-posten vil ha en lignende tittel: «Ordre #9999 er behandlet». Trykk på e-posten og spor pakken via linken.

Annet

Etter at du har lagt inn din bestilling er det ikke alltid mulig å endre eller kansellere orderen, da vi plukker og sender pakker fortløpende. Men ta kontakt så fort som mulig, for er du heldig så er ikke pakken sendt enda. 

Dersom pakken allerede er sendt, må du vente til du har mottatt bestillingen før du eventuelt returnerer for å bytte eller kansellere.

Informasjon om retur & bytte finner du her

Vi har 100% fornøyd garanti. Hvis du ikke er fornøyd med produktet du har kjøpt på shopyard.no, kan du returnere og bytte denne varen innen de 14 dager.

Les mer om vårt 14 dagers åpent kjøp her.

Vi har 1 års garanti på alle produktene som ble kjøp hos oss. Fungere produktet ikke som det skal iløpet av 1 år har du rett på et ny produkt eller reparasjon.

Vi sikter alltid etter å ha produkter som våre kunder vil elske, men hvis du ønsker å returnere så kan du sende oss en e-post og vårt kundeservice team vil hjelpe deg.

Finner du ikke spørsmål ditt?

Hvis du ikke har fått svar på det du lurer på, så kan du kontakte oss under og vi vil hjelpe deg så fort vi kan.

post@bodyink.no